Nieuws

Hier worden regelmatig nieuwsitems geplaatst. Sommige items worden ondersteund door een filmpje dat geopend kan worden door op de afbeelding te klikken.


BCK Holland steunt wederom KWF Kanker Bestrijding in 2015

BCK Holland steunt KWF Kanker Bestrijding

Iedereen verdient een morgen. Daarom heeft BCK Holland in 2015 KWF Kanker Bestrijding gesteund met een gift. Hiermee draagt BCK Holland bij aan wetenschappelijk kankeronderzoek, voorlichting en ondersteuning van kankerpatiënten.


 


Nieuw bedrijfspand

BCK Holland verhuist naar nieuw bedrijfspand

BCK Holland B.V., specialist in o.a. bandtransporteurs, rollenbanen en kettingtransporteurs, is op 11 december verhuisd naar haar nieuwe locatie in Waalwijk.

De afgelopen jaren heeft BCK Holland een enorme groei doorgemaakt qua bedrijfsactiviteiten, het bijbehorende materieel en het aantal medewerkers. Als gevolg hiervan werd het vorige pand te klein en daarom is begin dit jaar besloten om een nieuw bedrijfspand te gaan realiseren. Op 26 mei werd de eerste paal geslagen en nu 7 maanden later heeft de verhuizing plaatsgevonden naar de nieuwe locatie aan de Spuiweg 24 te Waalwijk

Collega Ronnie Paulides (36) overleden

Collega Ronnie Paulides (36) overleden

Op 28 maart 2015 is onze zeer gewaardeerde collega Ronnie Paulides ten gevolge van een noodlottig ongeval om het leven gekomen.

We hebben Ronnie leren kennen als een fijne, positieve en enthousiaste collega. We zullen zijn aanwezigheid en altijd vriendelijke uitstraling erg missen. Onze gedachten gaan uit naar Ronnie, zijn familie en vrienden, wij wensen hen veel sterkte met dit grote onverwachte verlies.

 

Uitzending De Grote Improvisatieshow 2014/2015

BCK bandtransporteur gebruikt bij het televisieprogramma "De Grote Improvisatieshow"

Het televisieprogramma "De Grote Improvisatieshow" heeft voor een programmaonderdeel gebruik gemaakt van een bandtransporteur van BCK Holland. 
Uitzending Spuiten en slikken 2013

BCK bandtransporteur gebruikt bij het televisieprogramma "Spuiten en slikken"

Het televisieprogramma "Spuiten en slikken" heeft voor een programmaonderdeel gebruik gemaakt van een bandtransporteur van BCK Holland. 
Uitzending Checkpoint 2012

BCK bandtransporteur gebruikt bij het televisieprogramma "Checkpoint"

Het televisieprogramma "Checkpoint" heeft voor een spelonderdeel gebruik gemaakt van een bandtransporteur van BCK Holland. 

Uitzending Face it! 10 mei 2011BCK bandtransporteur gebruikt bij het televisieprogramma "Face it!"

Het televisieprogramma "Face it!" heeft voor een spelonderdeel gebruik gemaakt van een bandtransporteur van BCK Holland.

Uitzending Hart van Nederland 7 december 2010BCK bandtransporteur gebruikt bij het televisieprogramma "Hart van Nederland"

Het televisieprogramma "Hart van Nederland" heeft voor een nieuwsitem gebruik gemaakt van een bandtransporteur van BCK Holland.


 


BCK Holland B.V. genomineerd voor de Dutch Suppliers Awards 2010BCK Holland B.V. genomineerd voor de Dutch Suppliers Awards 2010

BCK Holland B.V. is trots om genomineerd te zijn voor de Dutch Industrial Suppliers Awards 2010 (DISA) in categorie 1: Best product suppliers. De toeleveranciers in deze categorie zijn gefocust op het innoveren van het eindproduct van de eindklant, de oem'er; zo dragen ze eraan bij dat er met het eindproduct meer geld wordt verdiend. Klik hier om het volledige artikel te lezen.

Bron: www.linkmagazine.nl

 

SegmenttransporteursSegmenttransporteurs

De BCK segmenttransporteurs is een nieuw type modulair transportsysteem waarbij het loopvlak is opgebouwd uit segmenten (coëxtrusies) die in elkaar gedrukt zijn. Hierdoor is BCK Holland B.V. in staat om elke breedte te produceren tot 9.000 mm. Klik hier om naar de productpagina van de segmenttransporteurs te gaan. 

 

 

Mini-bandtransporteursMini-bandtransporteurs

De mini-bandtransporteur is een nieuw product binnen BCK Holland. De mini-bandtransporteur maakt het assortiment van BCK completer door ook voor zeer kleine bandtransporteurs een oplossing te bieden. Deze mini-bandtransporteurs worden vooral toegepast waar ruimte beperkt is en het product klein en licht is. Klik hier om naar de productpagina van de mini-bandtransporteurs te gaan. 

 

 

Nieuw concept kettingtransporteur C83Nieuw concept kettingtransporteur C83

In 2009 hebben de engineers van BCK Holland B.V. niet stil gezeten. Het ontwerp van de modulaire kettingtransporteur C83 is geheel herzien en is vanaf februari 2010 gelanceerd. Rechte secties, bochten en knikken kunnen vanaf nu heel eenvoudig in één systeem met één type profiel geproduceerd worden. Mede ook door vereenvoudiging van enkele andere onderdelen, is het systeem fraaier én zelfs een stukje voordeliger geworden in vergelijking met het eerdere ontwerp. Klik hier voor een grote foto van het nieuwe concept. 


Nieuwe website BCK Holland B.V.Nieuwe website BCK Holland B.V.

Zoals u kunt zien is de nieuwe website van BCK Holland B.V. online. Een exclusief ontwerp en doordachte navigatie heeft ervoor gezorgd u het zo makkelijk mogelijk te maken. Mocht u meer over een product willen weten, probeer dan de "Producten" knop in het menu boven om alle benodigde informatie te verkrijgen.

 

 

Uitzending Holland Sport 18 mei 2009BCK bandtransporteur gebruikt bij het televisieprogramma "Holland Sport"

Het televisieprogramma "Holland Sport" met presentator Wilfried de Jong heeft nu al een aantal keer gebruik gemaakt van een BCK bandtransporteur voor een interview met een bekende sporters.

3D-tekeningBCK Holland B.V. investeert in 3D pakket

Transportsystemen bouwen en engineeren moet steeds efficiënter. Daarnaast is het ook steeds belangrijker dat we bij speciale transportsystemen de klant én onze mensen op de werkvloer inzicht kunnen geven hoe het systeem is opgebouwd en hoe het geproduceerd moet worden. Autodesk Inventor kwam hier als meest geschikt pakket naar voren.

 

 

Uitzending Room 101 26 maart 2008BCK bandtransporteur gebruikt bij het televisieprogramma "Room 101"

Het televisieprogramma "Room 101" met presentator Jan Jaap van der Wal heeft voor al zijn uitzendingen gebruik gemaakt van een BCK bandtransporteurs voor interviews met bekende Nederlanders. 


Nieuwe BCK RVS bandtransporteursNieuw BCK product: RVS bandtransporteurs

Naar aanleiding van de vraag van onze klanten heeft BCK Holland B.V. een nieuw product in haar pakket genomen, namelijk RVS bandtransporteurs. Door goede ervaringen van onze klanten met de aluminium bandtransporteurs wilden zij dat wij ook konden voldoen aan de vraag naar RVS bandtransporteurs.

BCK Holland...Fast, flexible to the point